Valikko Sulje

Tuotteet

Tulostin temppuilee... Värikasetit loppuvat liian usein ja ovat tolkuttoman kalliita... Tulostusjälki on huonolaatuista... Skannaus on aivan liian hankalaa...
Kokouksista liian suuri osa ajasta menee esitystekniikan kanssa taisteluun... Asiakas turhautuu jo ennen kuin neuvottelu alkaakaan...

Kuulostaako tutulta?

Taistelet turhaan hankalakäyttöisten, hitaiden, toimimattomien kopiokoneiden ja monitoimilaitteiden, väriaineita ja energiaa ahmivien tulostimien sekä toimimattoman esitystekniikan kanssa.

Ota yhteyttä Helsingin Tietopalveluun - ja jätä tulostus-, asiakirjahallinta- ja esitystekniikkaympäristösi meidän huoleksemme!

Tuotevalikoimamme kattaa mm. laadukkaat ja innovatiiviset Sharp- ja Oki- toimistolaitteet: tulostimet, kopiokoneet, monitoimilaitteet, monitorit, infonäytöt ja kokoustilojen suuret näytöt sekä ainutlaatuiset kosketusnäytöt, joista suunnittelemme juuri teidän yrityksellenne sopivan kokonaisratkaisun helposti budjetoitavalla kuukausiveloituksella ja ylläpidolla.

Meiltä saat myös muut konttorikoneet ja tulostustarvikkeet, käytetyt kopiokoneet, monitoimilaitteet ja tulostimet sekä toimistolaitteiden ylläpito- ja huoltopalvelut - kaikki tämä henkilökohtaisella palvelulla ja nopeilla toimitusajoilla, asiakkaan tarpeiden mukaan joustaen.

Palvelemme Helsingin ja Uudenmaan alueella sekä kautta koko Suomen maan.
Laitetaan yrityksesi tulostusratkaisut, asiakirjahallinta ja esitystekniikka kerralla kuntoon!

Tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Suomen Vahvimmat Tietopalvelu Finland Oy 2016-2022

Kauppalehti Menestyjät Tietopalvelu Finland Oy 2017-2022 pieniYrittäjät jäsenyritys 2022 Tietopalvelu Finland Oy