Valikko Sulje

Yritys

Tulostusratkaisujen vakavarainen asiantuntija palveluksessasi
yli 30 vuoden kokemuksella

Helsingin Tietopalvelu tarjoaa ammattimaisia monitoimilaite-, kopiokone-, tulostin- ja asiakirjahallinta- sekä esitystekniikkaratkaisuja yrityksille Helsingin ja Uudenmaan seudulla sekä kautta koko pitkän Suomen. Meille tärkeintä on olla luotettava kumppani ja löytää asiakkaille sopivimmat ratkaisut kustannustehokkaasti, joustavasti ja vaivattomasti.

Luotettava ja ammattimainen kumppani jo vuodesta 1987

Helsingin Tietopalvelun historia juurtaa juurensa jo vuonna 1987 perustettuun emoyhtiö Turun Tietopalveluun. Toiminnan lähtökohtana oli palvella erityisesti Varsinais-Suomen alueen yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Toimintamme kasvettua olemme siirtäneet fokuksemme tarkoituksenamme palvella Turun, Helsingin ja Tampereen muodostaman talouskolmion yrityksiä yhtä henkilökohtaisesti kuin aina ennenkin. Turun Tietopalvelu Oy on yksi alansa harvoista yksityisistä ja paikallisista yrityksistä.

Valikoimaamme kuuluu mm. pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme Sharpin ja Okin laadukkaita, innovatiivisia ja ympäristövastuullisia laitteita, joilla toimiston tulostus- ja asiakirjahallinnan sekä esitystekniikan tarpeet hoituvat vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja monipuolisesti.

Voit tutustua Turun Tietopalvelu Oy:n historiaan tästä.

Aidosti asiakaslähtöistä palvelua

Vaikka vuodet ovat vierineet ja maailma ympärillämme on muuttunut, emme ole kuitenkaan luopuneet henkilökohtaisesta palvelustamme, vaan meidät saat ongelmiasi ratkomaan edelleen kätevästi henkilökohtaisista puhelinnumeroistamme ja yhteystiedoistamme ilman hankalia Helpdesk-palveluita! Meille asiakas on aina ykkönen.

Kiinnostuitko toimistotekniikan täydellisestä mielenrauhasta? Ota yhteyttä!